Naar inhoud
Menu 074-255 66 00 Route

Aanmelden

Cliëntadvies is het informatie- en aanmeldpunt van Aveleijn. Hier kun je vragen stellen over jouw persoonlijke situatie of direct zorg aanvragen. Wij helpen en informeren je graag!

Cliëntadvies is op werkdagen bereikbaar: 074-2556616 of clientadvies@aveleijn.nl.

Klik op een van de onderstaande links om het aanmeldformulier of aanvraagformulier in te vullen. We vragen je aanvullende informatie mee te sturen en te mailen. Binnen 15 dagen na ontvangst van het volledige pakket nemen wij contact met je op om een intakegesprek te plannen. Voor hulp bij het invullen kun je 074-2556616 bellen.

Je kunt het ingevulde formulier met alle benodigde documenten mailen naar clientadvies@aveleijn.nl.

Aanmelden Algemeen
Dit formulier gebruik je wanneer je je wilt aanmelden voor wonen, dagbesteding of begeleiding bij Aveleijn.

Aanmelden Binnenplein
Het team van het Binnenplein is gespecialiseerd in begeleiden van cliënten met een verslavingsprobleem. Deze begeleiding kan ingezet worden als er vragen liggen op het gebied van verslaving.

Aanmelden Ambulante Vaktherapie
Er zijn verschillende vormen van behandeling mogelijk. Samen kijken we welke specialistische behandeling nodig is, voor welke periode en waar dit het best kan plaatsvinden. Als het nodig is verwijzen we je door. Wij zijn goed op de hoogte van de mogelijkheden binnen (en buiten) de regio en hebben nauwe contacten met andere zorgaanbieders. Andersom kunnen cliënten buiten Aveleijn ook bij ons terecht met specialistische behandelvragen.

Aveleijn biedt twee vormen van vaktherapie:

Psychomotorische therapie (PMT)
Dit is gericht op beweging en lichamelijke ervaring. De therapie vindt plaats in een gymzaal. Gericht op beweging: cliënten ontwikkelen zich door bijvoorbeeld sport en spel, turnen, zelfverdediging, dans en fitness. Gericht op lichaam: ontspanningsoefeningen, massage en zintuiglijke bewustwording.

Creatieve therapie (CT)
De creatief therapeut maakt gebruik van kunstzinnige en expressieve uitingsvormen. De therapie wordt gegeven in een ruimte die is ingericht als atelier. Het proces en de expressie zijn belangrijker dan het resultaat.


Bel me terug

Laat uw nummer achter